Wine Test Bot
    

Job 50904 - [wine-patches] qwave: Add stub for QOSCreateHandle and tests

Step no Task no Status VM Timeout File name Arguments / Missions Execution started Time Number of test failures
1 1 completed build 540 patch.diff 32 & 64 bit build 1m 5s
2 1 completed wxppro 120 qwave_test.exe qos 2s 0
2 2 completed w2003std 120 qwave_test.exe qos 2s 0
2 3 completed wvistau64 120 qwave_test.exe qos 28s 2
2 4 completed wvistau64_zh_CN 120 qwave_test.exe qos 25s 2
2 5 completed wvistau64_fr 120 qwave_test.exe qos 23s 2
2 6 completed wvistau64_he 120 qwave_test.exe qos 1m 5s 2
2 7 completed w2008s64 120 qwave_test.exe qos 3s 0
2 8 completed w7u 120 qwave_test.exe qos 24s 2
2 9 completed w7pro64 120 qwave_test.exe qos 2s 2
2 10 completed w8 120 qwave_test.exe qos 2s 2
2 11 completed w8adm 120 qwave_test.exe qos 3s 2
2 12 completed w864 120 qwave_test.exe qos 3s 2
2 13 completed w1064 120 qwave_test.exe qos 4s 2
3 1 completed wvistau64 120 qwave_test64.exe qos 26s 2
3 2 completed w2008s64 120 qwave_test64.exe qos 4s 0
3 3 completed w7pro64 120 qwave_test64.exe qos 2s 2
3 4 completed w864 120 qwave_test64.exe qos 3s 2
3 5 completed w1064 120 qwave_test64.exe qos 3s 2
4 1 completed debian9 1980 patch.diff 32 bit + Locales tests 48s 4
4 2 completed debian9 3240 patch.diff 32 & 64 bit WoW tests 1m 17s 2

build (build)

Build VM / vm3Debian 9.4 and MinGW. [CPU:4*host RAM:768MB disk:virtio-scsi eth:virtio snd:none GPU:qxl display:spice testagentd:1.6]
Missions: exe64:exe32
No errors

wxppro (32 bit qos)

Windows XP Pro SP3 + IE8 / vm3Updated on 2014/04/17, added WinPcap, Silverlight, optional DirectX components, msxml4 SP3, Visual C++ 2005 SP1, 2008 SP1 and 2010 SP1 runtimes. [CPU:2*kvm32 RAM:1GB disk:virtio eth:rtl8139 snd:ac97 GPU:vga display:spice testagentd:1.6-detached]
Missions: exe32
No errors

w2003std (32 bit qos)

Windows 2003 Std+IE8 / vm2Installed Internet Explorer 8, SP2 and all updates up to 2015/01/23. Added .Net 2.0 SP1, 3.0 SP2, 3.5 SP2 & 4, msxml4 SP3, Visual C++ 2005 SP1, 2008 SP1 & 2010 SP1 runtimes. [CPU:2*kvm32 RAM:1GB disk:virtio eth:e1000 snd:ac97 GPU:vga display:spice testagentd:1.6]
Missions: exe32
No errors

wvistau64 (32 bit qos)

Vista Ultimate 64 bit English+IE8 / vm2Updated on 2014/04/21. Running tests from E: drive. Added WinPcap, Silverlight, optional DirectX components, msxml4 SP3, Visual C++ 2005/2008/2010 SP1, 2012/2013/2015 runtimes. [CPU:2*kvm64 RAM:1GB disks:2*virtio eth:e1000 snd:none GPU:vga display:VNC testagentd:1.6]
Missions: exe32
qwave
qos.c:51: Test failed: Expected FALSE, got 1
qos.c:52: Test failed: Expected ERROR_SERVICE_ALREADY_RUNNING, got 0

wvistau64_zh_CN (32 bit qos)

Vista Ultimate 64 bit Chinese+IE8 / vm2Updated on 2014/04/21. Running tests from E: drive. Added WinPcap, Silverlight, optional DirectX components, msxml4 SP3, Visual C++ 2005/2008/2010 SP1, 2012/2013/2015 runtimes. [CPU:2*kvm64 RAM:1GB disks:2*virtio eth:e1000 snd:none GPU:vga display:VNC testagentd:1.6]
Missions: exe32
qwave
qos.c:51: Test failed: Expected FALSE, got 1
qos.c:52: Test failed: Expected ERROR_SERVICE_ALREADY_RUNNING, got 0

wvistau64_fr (32 bit qos)

Vista Ultimate 64 bit French+IE8 / vm2Updated on 2014/04/21. Running tests from E: drive. Added WinPcap, Silverlight, optional DirectX components, msxml4 SP3, Visual C++ 2005/2008/2010 SP1, 2012/2013/2015 runtimes. [CPU:2*kvm64 RAM:1GB disks:2*virtio eth:e1000 snd:none GPU:vga display:VNC testagentd:1.6]
Missions: exe32
qwave
qos.c:51: Test failed: Expected FALSE, got 1
qos.c:52: Test failed: Expected ERROR_SERVICE_ALREADY_RUNNING, got 0

wvistau64_he (32 bit qos)

Vista Ultimate 64 bit Hebrew+IE8 / vm2Updated on 2014/04/21. Running tests from E: drive. Added WinPcap, Silverlight, optional DirectX components, msxml4 SP3, Visual C++ 2005/2008/2010 SP1, 2012/2013/2015 runtimes. [CPU:2*kvm64 RAM:1GB disks:2*virtio eth:e1000 snd:none GPU:vga display:VNC testagentd:1.6]
Missions: exe32
qwave
qos.c:51: Test failed: Expected FALSE, got 1
qos.c:52: Test failed: Expected ERROR_SERVICE_ALREADY_RUNNING, got 0

w2008s64 (32 bit qos)

Win Server 2008 Std 64-bit PU+IE9 / vm1Upgraded with Internet Explorer 9, .Net Framework 3.5 SP1 & 4.5.1 and all updates up to 2013/04/15. Added Visual C++ 2012 & 2013 runtimes. [CPU:2*kvm64 RAM:1GB disk:virtio eth:2*e1000 snd:none GPU:vga display:VNC testagentd:1.7]
Missions: exe32
No errors

w7u (32 bit qos)

Windows 7 Ultimate Japanese+IE11 / vm1Installed Internet Explorer 11 + all updates up to 2016/07/25. Inserted the MemTest86 CD. [CPU:kvm32*2cores RAM:1.5GB disk:virtio eth:e1000 snd:ich6 GPU:cirrus display:spice testagentd:1.6-detached]
Missions: exe32
qwave
qos.c:51: Test failed: Expected FALSE, got 1
qos.c:52: Test failed: Expected ERROR_SERVICE_ALREADY_RUNNING, got 0

w7pro64 (32 bit qos)

Windows 7 Pro 64 bit PU+IE11 / vm4Installed Internet Explorer 11 + the Platform Update + all updates up to 2014/04/15. Added .Net 4.5.1. [CPU:2*SandyBridge RAM:1GB disk:virtio eth:e1000 snd:ich6 GPU:vga display:spice testagentd:1.6-detached]
Missions: exe32
qwave
qos.c:51: Test failed: Expected FALSE, got 1
qos.c:52: Test failed: Expected ERROR_SERVICE_ALREADY_RUNNING, got 0

w8 (32 bit qos)

Windows 8.1 Update + IE11 / vm4Updated 2014/04/15; added Silverlight, optional DirectX components, msxml4 SP3, Visual C++ 2005 SP1 & 2010 SP1 runtimes. [CPU:core2duo*2cores RAM:1-1.5GB disk:virtio eth:e1000 snd:ich6 GPU:vga screen:spice testagentd:1.6-detached]
Missions: exe32
qwave
qos.c:51: Test failed: Expected FALSE, got 1
qos.c:52: Test failed: Expected ERROR_SERVICE_ALREADY_RUNNING, got 0

w8adm (32 bit qos)

Windows 8.1 Admin / vm4Same as w8 but without elevated privileges. Updated 2014/04/15; IE11, added Silverlight, optional DirectX components, msxml4 SP3, Visual C++ 2005 SP1 & 2010 SP1 runtimes. [CPU:core2duo*2cores RAM:1-1.5GB disk:virtio eth:e1000 snd:ich6 GPU:vga screen:spice testagentd:1.6-detached]
Missions: exe32
qwave
qos.c:51: Test failed: Expected FALSE, got 1
qos.c:52: Test failed: Expected ERROR_SERVICE_ALREADY_RUNNING, got 0

w864 (32 bit qos)

Windows 8.1+ 64 bit+IE11 / vm3Updated 2014/04/15; added Silverlight, optional DirectX components, msxml4 SP3, Visual C++ 2005 SP1 & 2010 SP1 runtimes. [CPU:core2duo*2cores RAM:1.5GB disk:virtio eth:e1000 snd:ich6 GPU:vga display:spice testagentd:1.6-detached]
Missions: exe32
qwave
qos.c:51: Test failed: Expected FALSE, got 1
qos.c:52: Test failed: Expected ERROR_SERVICE_ALREADY_RUNNING, got 0

w1064 (32 bit qos)

Windows 10 64 bit / vm3Clean Windows 10 Home 64 bit installed on 2015/09/13. Added optional DirectX components. [CPU:core2duo*2cores RAM:3GB disk:virtio eth:e1000 snd:ich6 GPU:vga display:spice testagentd:1.6-detached]
Missions: exe32
qwave
qos.c:51: Test failed: Expected FALSE, got 1
qos.c:52: Test failed: Expected ERROR_SERVICE_ALREADY_RUNNING, got 0

wvistau64 (64 bit qos)

Vista Ultimate 64 bit English+IE8 / vm2Updated on 2014/04/21. Running tests from E: drive. Added WinPcap, Silverlight, optional DirectX components, msxml4 SP3, Visual C++ 2005/2008/2010 SP1, 2012/2013/2015 runtimes. [CPU:2*kvm64 RAM:1GB disks:2*virtio eth:e1000 snd:none GPU:vga display:VNC testagentd:1.6]
Missions: exe64
qwave
qos.c:51: Test failed: Expected FALSE, got 1
qos.c:52: Test failed: Expected ERROR_SERVICE_ALREADY_RUNNING, got 0

w2008s64 (64 bit qos)

Win Server 2008 Std 64-bit PU+IE9 / vm1Upgraded with Internet Explorer 9, .Net Framework 3.5 SP1 & 4.5.1 and all updates up to 2013/04/15. Added Visual C++ 2012 & 2013 runtimes. [CPU:2*kvm64 RAM:1GB disk:virtio eth:2*e1000 snd:none GPU:vga display:VNC testagentd:1.7]
Missions: exe64
No errors

w7pro64 (64 bit qos)

Windows 7 Pro 64 bit PU+IE11 / vm4Installed Internet Explorer 11 + the Platform Update + all updates up to 2014/04/15. Added .Net 4.5.1. [CPU:2*SandyBridge RAM:1GB disk:virtio eth:e1000 snd:ich6 GPU:vga display:spice testagentd:1.6-detached]
Missions: exe64
qwave
qos.c:51: Test failed: Expected FALSE, got 1
qos.c:52: Test failed: Expected ERROR_SERVICE_ALREADY_RUNNING, got 0

w864 (64 bit qos)

Windows 8.1+ 64 bit+IE11 / vm3Updated 2014/04/15; added Silverlight, optional DirectX components, msxml4 SP3, Visual C++ 2005 SP1 & 2010 SP1 runtimes. [CPU:core2duo*2cores RAM:1.5GB disk:virtio eth:e1000 snd:ich6 GPU:vga display:spice testagentd:1.6-detached]
Missions: exe64
qwave
qos.c:51: Test failed: Expected FALSE, got 1
qos.c:52: Test failed: Expected ERROR_SERVICE_ALREADY_RUNNING, got 0

w1064 (64 bit qos)

Windows 10 64 bit / vm3Clean Windows 10 Home 64 bit installed on 2015/09/13. Added optional DirectX components. [CPU:core2duo*2cores RAM:3GB disk:virtio eth:e1000 snd:ich6 GPU:vga display:spice testagentd:1.6-detached]
Missions: exe64
qwave
qos.c:51: Test failed: Expected FALSE, got 1
qos.c:52: Test failed: Expected ERROR_SERVICE_ALREADY_RUNNING, got 0

debian9 (32 bit + Locales tests)

Debian 9 / vm4Debian 9.6 configured for Wine. Runs fvwm. [CPU:4*host RAM:2048MB disk:virtio-scsi eth:virtio snd:ich6 GPU:qxl display:spice testagentd:1.7]
Missions: win32,test=module:win32,lang=fr_FR:win32,lang=ja_JP:win32,test=module,lang=zh_CN
32 bit report
qwave
qos.c:45: Test failed: Expected ERROR_INVALID_PARAMETER, got 1056
32 bit French report
qwave
qos.c:45: Test failed: Expected ERROR_INVALID_PARAMETER, got 1056
32 bit Japanese:Japan report
qwave
qos.c:45: Test failed: Expected ERROR_INVALID_PARAMETER, got 1056
32 bit Chinese:China report
qwave
qos.c:45: Test failed: Expected ERROR_INVALID_PARAMETER, got 1056

debian9 (32 & 64 bit WoW tests)

Debian 9 / vm4Debian 9.6 configured for Wine. Runs fvwm. [CPU:4*host RAM:2048MB disk:virtio-scsi eth:virtio snd:ich6 GPU:qxl display:spice testagentd:1.7]
Missions: wow32,test=module:wow64,test=module
32 bit WoW report
qwave
qos.c:45: Test failed: Expected ERROR_INVALID_PARAMETER, got 1056
64 bit WoW report
qwave
qos.c:45: Test failed: Expected ERROR_INVALID_PARAMETER, got 1056